Задумка творця

Творець не наділив мене красою
й здоров'я трохи не додав.
Зробив він це з шляхетною метою,
Щоб я на дрібниці не відволікалась,
Дурницями в житті ніколи не займалась,
а розвитком душі своєї переймалась,
з близькими й рідними частіше спілкувалась!
А ще, у світ навколишній
Я набагато глибше зазирала
і там гармонію добре пошукала!
А інколи й сама її щоб сотворяла
--нужденним поміч надавала!
І сенс життя щоб пізнавала
і вам про це розповідала,
і робила це, щоб у віршах!