Коли (Схаменися)

Коли (Схаменися)

Аудиозапись

Коли стерті календарі перетворюєш на колекцію,
Коли грані емоцій списуєш на апперцепцію,
Коли, замість вина, вечорами впиваєшся віршами,
Коли з безлічі звуків мрієш розтанути тишею,
Коли кава - єдиний діагноз твого світанку,
Коли день - хаотичний пошук нового пристанку,
Коли кожен куток раптом вилився сірою барвою,
Коли ями на вулицях прагнеш сплутати з кармою,
Коли мариш минулим у давніх записниках,
Коли перша реакція на новизну - це страх,
Коли самообман загороджує дійсність ширмою,
Коли власна нікчемність співзвучна з єдиною призмою, -

Схаменися, підпалюй будинок, тікай, як від стада хортів,
Рятуй свою сутність, допоки 
останній маяк
не дотлів.