Звір гуляє

Звір гуляє
Звір гуляє опівночі.
Мружить лагіднії очі.
Вигинає ніжно спину
Лиже лапочку сумлінно.
Кучеряву гривку має.
Сам на сам вночі гуляє
З Синім місяцем дворогим,
Що осяює дорогу.
Пригорнеться, муркне казку,
Любиш, звіре, ніжну ласку?
Посміхнеться він у вуса.
Он, де звірова спокуса!
 
Фото автора з фестивалю писанок у Києві 2017