Прокидається місто

Прокидається місто
Прокидається місто.У вранішнім теплім тумані
Мружить очі блакитні, а вії-дерева тремтять.
Сірим попелом ніби присипані вулички тьмяні,
Доки сонце не згодилось землю теплом цілувать.
Перший промінь розбурхає свято у сонному місті,
Задзвенить по-весняному сміхом - веселим, легким.
Свіжа, лагідна панна у гарнім блискучім намисті
Вправно пензлем чаклує невтомним чарівним своїм...
 
 
Графіка автора