Я втопився у цьому місті

Я втопився у цьому місті
Молоде, несміливе листя,
Вітер з небом веде розмови,
Я втопився у цьому місті,
Рятувати не треба, що ви!
Де знайду я таку бруківку?
Де знайду я дахи лускаті?
Мабуть це є ота домівка,
Звідкіля не будеш тікати.
Тут завжди відчуваєш волю,
Тут тривоги не б’ють сполохи,
Рятівне не давайте коло,
Я побуду отут. Ще трохи.