Я побачу сонечко зійде.

Аудиозапись

Я не бачу світла сонця,
На занедбаній сторонці.
Я вночі не бачу зорепад.
Та коли ж я повернусь назад?
Не можу води напиться
У покинутій криниці
І суглоби ниють кожну мить
Та за Неньку серденько болить.
Не журись я не загину.
Рідну землю не покину.
Ти полиш та кинь свої страхи.
Тож загинуть наші вороги.
Не схилити наші виї,
Наші думки,наші мрії.
Не стояти більш нам навшпиньках,
Нехай ворог має нас за жах.
Моє серденько зі мною.
Моя шабля не з іржою
І в пістолях пороху ще є.
Я побачу сонечко зійде.