моя Україна

ми-сини України
її патріоти
ми любим родину
цінуєм турботу
ми молодь країни
майбутне на віки
тебе прославляєм
країно велика
нарешті ти вільна
моя Україна
ми вдячні за муки
що винесла ти
і ми обіцяєм
тебе берегти
і в душах частинку тебе
мати завжди