Любов

Моя душа тоді спокійна,
Коли ти поручь... Тільки так.
Коли я бачу очі милі,
И серця стуки чую я.
 
Але коли хочь і на метр,
На кілометр та на фунт.
Моя душа пекельно сильно
Горить, І хоче твоїх рук.
 
Моя любовь до тебе милий,
Неначе жайворонка спів.
Неначе сонечко на небі,
І всі лиш кольорові сни.
 
Ти справжне щасття, хоч далеко.
Моя ти доля, лиш моя.
І лиш тебе чекаю милий.
До тебе дуже хочу я.