Сонечко (на укр. языке)

Сонечко, сонечко
Як твоє здоров'ячко?
Засмутив Морозко-дід,
Що кида на землю сніг.
І така у тебе втома,
Заховалось в себе вдома,
Поклало голову на хмару
І ковдрой вкрилося відразу,
І тяжко дихає у сні,
Та й сниться квітка повесні.
Вставай, бо ліжко снігове
І літо буде холодне.
Відкрий ти очі, сонечко,
Заглянь в моє віконечко,
Тобі я дам малину з чаєм
І личенько твоє заграє.
 
 
январь 2017