По снах мандрують денні забаганки
Пусті думки. Порожня філіжанка.
Гарячий чайник стигне у кутку.
По снах мандрують денні забаганки
Та мрію причаровують хитку.
Втекти б кудись… та вислизає втеча.
Завмерли руки. Ходить тільки час,
Заповнюючи тиші порожнечу
Схвильованими римами. Для Вас.