Сьогодні день відправлених листів
Сьогодні день відправлених листів,
І неважливо, що не паперових,
У них живе те ж саме добре слово,
Що на межі реальності та снів.
Сьогодні день відкритості сердець,
Так, не для всіх, але для кого треба,
Із кольорами весняного неба
І таємниць прихованих знавець.
Сьогодні день… Звичайний ніби він,
Такі в календарях вже зустрічались,
Та є листи, які ще не читались
І в душах не пробуджували дзвін.