Їдемо, водію

Їдемо, водію
Час не спиняється,
День розтає,
Їдемо, водію,
Я уже є.
Більше немає
У мене тут справ,
Їдемо,
Я навіть місце зайняв
І оплатити готовий
Квиток
До горизонту,
До ясних зірок.
Водію,
Що ж Ви чекаєте тут?
Ясно. Виходжу.
Поплутав маршрут.