Ученая рыбка

Ученая рыбка
Учеба рыбке, видимо, не впрок.
Зачем нырять, коль от дождя промок?
 
2017
 
The Learned Fish
Hilaire Belloc
 
This learned fish has not sufficient brains
To go into the water when it rains.