Хто для тебе є я?

Хто для тебе є я?
Хто для тебе є я?
 
Хто для тебе є я?
Розкажи мені конче:
Може спів солов'я,
Може вранішнє сонце?
 
Хто для тебе є я:
Може всесвіту край,
Може спрагла земля,
Чи рясний водограй?
 
Хто для тебе є я:
Мо краплина печалі,
Чи капризне маля,
Чи єдина з причалів?
 
Хто для тебе є я:
Може дівчина-рута?
Трохи дивне ім'я,
А чи доленьки смута?
01 04 2017 р
Вікторія Р