В безодні
Світи, що залишились поза зором -
вони іще не факт, що не існують.
З"являються й зникають із докором,
що люди щось важливіше марнують...
Важливіше, ніж те, що й так вже знають,
вагоміше, ніж - де ми зупинились.
Все те, що незбагненно і нестерпно
в безодні супер-прірви розчинилось...
31.03.2017