Мені кричать: "Пиши поменше!"

Бракує слів, все важче небо,
Добродіїв "величний шал",
Мене гвалтує.., та не треба
Повчати, "друзі"... Ваш вокал
 
Мені дарує "спрагу" щастя,
Натхнення сонце та снаги...
Кажіть, поради на зап"ястя
Не треба додавати... "Згі..."
 
Високих в нетрях, карних може,
Від помилок образ сліпих,
Не бачу, поможи їм, Боже
Позбавитися пихи... Гріх,
 
Не має бути кращим , знай...
Віршованих рядкам... так треба
"Позбутися" образ... Є - рай,
Бракує слів, все важче... небо.