Тікає день захеканий городами
Тікає день захеканий городами
(даються справи зроблені взнаки),
І возять зорі старими підводами
Рожеві хмари, наче чумаки.
Мовчазне небо шкрябають молодиком
Гнучкі і сірі руки черешень.
Немає ані слова, ані дотику,
Є спогади про погляди лишень.