Тет-а-тет

Тет-а-тет
Тет-а-тет
 
Ми сьогодні стривожили ніч,
Сяйво зір мерехтіло над нами...
Я тихенько ступила навстріч,
Ніжно гладила плечі руками...
 
Ти тремтів і торкався долонь,
Я тебе обіймала пестливо...
У душі загорівся вогонь,-
І хотілось кричати:"Щаслива!"
 
Неймовірно, ти я, тет-а-тет,
У повітрі твій терпкий парфум...
Дивовижний напрочуд дует,-
Душу наскрізь пронизує струм...
22 06 2016 р
Виктория Р