Люблю!

Люблю!
Люблю...
 
Люблю, коли в оселі гості,
Коли в трояндах свіжа постіль...
Люблю босоніж йти росою,
Коли весна з дощем й грозою.
 
Люблю, коли летять лелеки,
Коли доспіли ранні глеки...
Люблю березу і вербичку,
І щойно скошену травичку.
 
Люблю, коли в зеніті сонце,
Коли дощ стукає в віконце...
Люблю палітру світанкову,
І українську рідну мову!
 
Люблю, коли звучать трембіти,
Коли щасливі мої діти!
Люблю вірші, що йдуть від серця,
І нічку, що у сни крадеться...
 
Люблю, коли на згонах літо,
Коли цвітуть в садочку квіти...
Люблю природу до нестями,
І посмішку своєї мами!
25 03 2017 р
Вікторія Р