Коханий, спокійної ночі!

Коханий, спокійної ночі!
Коханий, спокійної ночі !
 
Спокійної ночі, солодкого сну,
Щоб в сні ти поринув в чарівну весну,
А там щоб лунали пісні солов'їв
З безкраїх квітучих зелених гаїв...
 
Для тебе, мій милий перина з любові
І ніжність моя майже в кожному слові...
Спокійної ночі, до самого ранку,-
Тебе не будитиму я до світанку...
 
Хай сняться тобі наші гай та долина,
Під вербами круча й червона калина,
Медові уста мої, карії очі,
Бажаю, коханий, спокійної ночі!!!
02 10 2015 р
Вікторія Р