L'amour éternel

L'amour éternel
Я кохаю,
кохаю до нестями
Але не розумію
потрібно тобі це - чи ні
Я б усе віддала,
але не знаю повинна - чи ні,
чи - насправді ти кохаєш так само
Щоб віддати життя -
за вічне кохання
якого майже нема
Можливо ти врятуєш його
так само, як воно колись тебе
Подарувавши тобі крила - віри, надії, мрії
та думки що кохання вічно живе
Ніколи не помирає -
навіть тоді, коли помираєш ти
Перед коханням безсилі жах і морок смерті
Кохання - це бажання жити!