Моя душа - для всіх пристанок

Моя душа - для всіх пристанок
Моя душа - для всіх пристанок
Вона давно без зайвих брам...
В прозорий вбралася серпанок
І схожа на богемний храм...
 
Як небо в сяйві голубому,
У переливах золотих...
Розвійте біль і свою втому,
В її просторах неземних...
 
Заходьте всі на одкровення,
І словесами до причастя...
Душа моя - для всіх натхнення,
Вона дарує - людям щастя!
25 03 2017 р
Вікторія Р