Сміялась пам'ять мріями рожевими
Сміялась пам'ять мріями рожевими
І худнули ізнов календарі,
Вітри рипіли старими деревами,
До пекла посилали владарі.
Стискалось серце, кров гуділа жилами,
Та погляд не за віком був м’який,
Моє кохання тріпотіло крилами
І сенс собі шукало хоч який.