Янголи літають уночі

Янголи літають уночі
Янголи літають уночі,
Отоді, коли погано видко,
У тонких, яскраво-білих свитках,
У руках – від теплих снів ключі.
І встигають скрізь – у глухомань,
І на перехрестя між світами,
А удень тиняються між нами
І торби збирають побажань.