Люблю коли за вікнами вода

Люблю коли за вікнами вода
Люблю коли за вікнами вода,
Напівпрозора акварельність світу,
Як у дворі сумує самота
І тишу їсть, вологою политу.
Люблю блукати поглядом тоді
По сірості умитих територій,
Ділитися добром нових історій
І піднімати настрій самоті.