Чародій!

Чародій!
Чародій!
 
Ти скарб краси, надій, кохання,
Ти пристрасть ночі, світлих мрій;
Душа та серце, смак бажання
Ти зорепад, морський прибій!
 
Ти повінь рік, колиска неба,
Травневий сон, що йде з віконця,-
Коханням взяв мене до себе
І випив всю мене до денця..
 
Ти всесвіт мій, п'янкий на дотик,
Ти моя радість та запал!
Ти моя спрага... Мій наркотик...
Душі постійний карнавал...
 
Ти - незабутніх рук пориви,-
Немов би з казки чародій;
Ти - довгожданний дощ на ниву,
Ти - вітерець серпневий мій !
09 08 2015 р
Вікторія Р