Акація!

Акація!
Зацвіла акація,
Фея - всіх доріг...
В ній краса та грація,
Біла наче сніг...
 
В кетягах всі вітоньки,
Щедрий урожай.
Запашнії квітоньки,
Весноньки розмай...
 
Гріє душу сонечко,
Чути гул роя...
Сипле цвіт в віконечко,
Тішусь дивом я!
18 03 2017 р
Вікторія Р