Карпати!

Карпати!
Карпати, Карпати, Карпати
Рівнини, долини, плаї.
Не можу я Вас не кохати,
Ви - велич і радість мої!
 
Карпати, Карпати, Карпати
Озера, річки і гаї.
Не можу про Вас не співати,
Про ваші осяйні краї.
 
Карпати, Карпати, Карпати
У серці моїм назавжди!
Для мене Ви батько і мати...
І в спрагу ковточок води.
 
Карпати, Карпати, Карпати
Весна знов прийшла на поріг.
Вдягли оксамитові шати,
Хоч в горах лежить білий сніг...
 
Карпати, Карпати, Карпати
На травах сріблиться роса.
А в небі хмарини, мов з вати...
Карпат чудодійна краса!
16 03 2017 р
Вікторія Р