Коли розтане сніг останній

Коли розтане сніг останній
Коли розтане сніг останній
Й загасить день мою свічу,
Тоді закінчаться питання,
Яких у мене досхочу.
Світ буде веснами бриніти,
Міняти восени плаття,
Буде зима і буде літо,
Але без мого майбуття.
Продовжить ніч трусити сажу,
Та буде це неголовне,
Бо небесам, нарешті, скажу:
- Ну, ось він я. Прийміть мене.