Щойно ніч сонні справи завершила

Щойно ніч сонні справи завершила,
В полум'яно-червоний світанок,
Я плела неймовірне мереживо,
З різнобарвних твоїх обіцянок.
 
З плином часу здається прозорішим,
І розгледіти стало не важко,
Скільки ти підливав чорних домішків,
В кришталевої вірності пляшку.
 
Я блукала кривими стежинами,
Лабіринтом, з кінця на початок,
І топилася поміж крижинами,
В склі невинних твоїх оченяток.
 
Не моє - бути завше невчасною,
І мене не зустрінеш віднині,
Бачиш? Помста буває прекрасною,
Особливо в руках у майстрині.