Дощику, іди

Сонце закриває
Тінь від чорних хмар,
Вітер знов гуляє,
Блискавки пожар.
 
А від громовиці
Все здригнулось враз,
Крапельки водиці,
Наче водопад.
 
По траві струмками
Все біжать кудись,
Землю напувають,
Буде все рости:
 
І трава, і квіти,
Молоді сади,
Хлібу теж родити.
Дощику, іди.
 
2016 р.