Наше життя

Веснами, веснами, веснами
Відмірюєм наше життя,
Бурхливими ріками скреслими
Удаль відпливають літа.
 
Лелеки до гнізд повертаються,
І літечко знову прийде.
А те, що було - розтануло,
Новий народиться день.
 
Осені, осені, осені
Лиш не впускаймо в серця,
Наповнюймо справами добрими
Життя своє аж до кінця.
 
2015 р.