Вдячна пісня журавлина

Уже скресла на річці крига,
Білим килимом ліг первоцвіт.
У журавликів стомлені крила,
Нелегким їхній був переліт.
 
Дочекались нарешті весни,
Відпочинуть і сил наберуться
Уже тут, в ріднім краї вони,
Де земля і квітуча й родюча.
 
Дасть тепла і снаги їм вона
Звити гнізда та мати потомство.
Вдячна пісня з небес долина,
Як в дорогу покличе їх осінь.
 
2016 р.