Блюзнірство

Ви мучите руки та ноги,
стріляйте точніше, та й влучите в серце.
Ви маєте голову, очі та вуха,
та в кожній кімнаті люстерце.
 
Блюзнірства підлоги дубові,
розкрийте долоні, та світ свій затьмарте,
коштовностей повні кишені набийте,
та смійтесь з тупого Декарта.
 
Співайте пісні та романси,
вбігаючи в двері, шукайте, де вікна,
лайном обливайте, шукайте, тікайте, -
аж поки все знову не зникне.
 
Святкуйте, ставайте у пози,
на місячнім тілі - останнії блохи.
Накочуйте хвилі, мішайте, мішайте -
іще залишилося трохи...
 
В прозорих сорочках, дівчата,
весільної ночі піддайте ще газу, -
хай не пролетить мимо вашого тіла
НЕРВОВА КОМАХА ЕКСТАЗУ...
 
1999