Розмовляє вітер з осокорами

Розмовля тихесенько вітер з осокорами,
Все на світі знає він, всюди побував,
Лугами широкими,високими горами,
Лісами дрімучими подорожував.
 
Мандрував далеко так,аж за океанами,
Повернувся все ж таки до країв своїх.
Осокори слухають оповідки гарнії,
Багато цікавого дізнаються з них.
 
2016 р.