Файний хист

Файний хист
Снігурі сидять на вітах,
Ніби яблучка червоні.
Розквітають диво-квіти
Снігових прикрас-півоній.
То художниця завзята
Сніжно кольори мішає -
Розмалює кожну хату,
Файний хист до цього має!
Білосніжний стелить килим,
Повз будинки тихо ходить,
І по вікнам сніжно-білим
Гарні прориси виводить.
Ти навчи мене, майстриня,
Це мереживо сплітати,
Візерунки з тонких ліній
На віконці малювати!