***

***
Здається це було не так давно
Коли вже бігли хмари, вечоріло
Тебе забувши, долю не звело
Від смутку, болю і надії
І досі я не вірю, що жива
Що дихаю і небо бачу в хмарах
Мені здавалося, що доля підвела,
А вийшло, що це я не підвелася