Прочь, эти мысли плохие(на укр.)

Я на цій землі народилась давненько,
Але мову саму не люблю
Цю любов у мені убила,
Рідна школа в котру ходжу...
 
Кожень день пишу на українській,
Вона рідна для мене ця мова,
Вона дуже співуча, красива,
Але сум переходить у долю...
 
Я спілкуюсь на російській, пишу вірші ...
Знаходжу різних людей у Росії,
Але моя Батьківщина єдина,
І я хочу для неї служити!
 
І хоч минує шістнадцятий рік,
Я вже не хочу жити на ній...
Я присягну для цієї країни-
Аби про неї дізнались усі.