Ти для мене є?

Ти для мене є?
Мене нема мовчазним телефонам,
Мовчазним скринькам в мережевих хащах,
Мене нема мільярдам та мільйонам,
Усяким – і щасливим, і пропащим.
Жиго Олександр
 
Я рада, що тебе нема для смутку,
Що одинокість не найде тебе,
Що розпач серце не засушить в грудку,
І не закриє небо голубе.
 
Я рада, що тебе нема для злоби,
Що в тебе добра і тонка душа,
Що заздрощів ненависні мікроби
Рабом не зроблять срібного гроша.
 
Я вірю в тебе, що ти світле сієш,
В твою зорю, і в те, що маєш дар.
Хай збудуться твої, Поете, мрії,
Людей хай зігріває серця жар.
 
Тебе нема чужим, та безсердечним,
Для тих, хто на поезію плює.
Прости, спитаю, (може, недоречно),
Ну, а для мене? Ти для мене... є?
 
28.02.2017