Вечірнє

Вечірнє
Я входжу в ліс. Ніч просить слова.
Мовчати їй уже несила.
Шумить склепіння смерекове
І місяць гострить свої вила.
Вода калюж тверда мов криця –
Мороз уже за кільканадцять,
І чути: ходять таємниці,
Але наблизитись бояться.