Гука до себе ніч дрімотна

Гука до себе ніч дрімотна
Гука до себе ніч дрімотна,
Дарує втому та журу,
Мовчазний вітер прохолодний
Тумани варить у яру.
У світу вкрадена основа,
Хвилин розірвана петля,
І я не тут. Я – Всесвіт знову
І що мені ота Земля?