Чи ти пишеш мені листи?

Чи ти пишеш мені листи?
Чи ти пишеш мені листи?
Довіряєш себе паперу?
Відпускаєш думки з вольєру,
Де їх любиш тримати ти?
Може просто живеш собі,
І, як завжди, ховаєш погляд,
Залишивши про мене спогад
У забутій колись добі?
У далекім відлунні мрій,
У глибокім мовчанні тиші,
Може й пишеш… хоча… навіщо,
Якщо я адресат не твій?