Не страшно хворіти на грип...

Не страшно хворіти на грип...
Не страшно хворіти на грип,
Страшно хворіти на розпач.
Коли і часу вдосталь,
І ні з ким його провести.
 
Там в небі зірка горить
Й закохані десь сміються.
Самотньо думки в’ються,
Палають,як жар,мости.
 
І якби ти не був один,
Тобі б не кричало небо,
Що так несказанно треба
Любити на цій землі.
 
Щоб щастя з далеких планет
Летіло саме до тебе.
І щоби осяяло сонце
Тривоги твої й жалі.