Не тривож моє серце дарма

Не тривож моє серце дарма
Вже давно я не пишу листи,
Відпустила свій смуток на волю -
Нехай вітром розвіє по полю,
По якому гуляв колись ти.
 
Як живу? Та живу, як і всі -
Журавлів проводжаю у вирій
І несу своїх спогадів гирі,
Що насіяли срібла в косі.
 
Не тривож моє серце дарма!
Хочеш знати, чи я пам’ятаю?
Чи забула, чи досі кохаю?
Знай, без тебе мене вже нема.
 
.2017