Динозавренятко

Динозавренятко
Кинувши відерце,
Грабельки й лопатку,
Бігало по пляжу
Динозавренятко.
Сонце припікало
Та блищав ставочок,
Тупали ножиська
І стогнав пісочок.
Не сварись, пісочку,
На громилу того,
Він іще маленький –
Зо півтони всього.