Що найдорожче...

Що  найдорожче...
Що найдорожче в свiтi? Ти одне!
Ти – море й вiтер. Спека, дощ i снiг.
Жорстоке й добре. Гарне i смiшне.
Тривога й спокiй. Дух Святий i грiх.
Вода й вогонь... Всi радощi й жалi.
Повiтря, сонце й небо голубе…
Заради тебе, - я на цiй землi.
Я не зумiю розлюбить тебе…