Не полишають сірі будні...

Не полишають сірі будні...
Не полишають сірі будні,
Де обкрадають бідний люд…
Та, тільки, - буде Божий Суд,
Де Він Суддею строгим буде!
Жируйте, трутні, за рахунок
Недогодованих дітей…
Для вас – настане «хеппі дей»!
З довічним пеклом в подарунок!..