Ось, вона – Україна!..

Ось, вона – Україна!..
Ось, вона – Україна!
Бачиш, друже, - буває...
Їй встромили ніж в спину,
А вона – виживає!!!
Бо, - народ не зламати,
Де був подих Свободи!
І, чиїсь «хороводи», -
Нам не батько і мати...
Нас вбивали! Та, знову
Ми в шеренги ставали!
І, з «незлим, тихим словом» -
Міцно Прапор тримали!..