Чорно-бурим покривалом...

Чорно-бурим покривалом...
Чорно-бурим покривалом
Над Майданом смог від гуми...
Що за звір, ось так, продумав,
Щоб свої своїх стріляли?
В очі дивиться гвинтівка…
Чи то, сонце засліпило,
Чи то, янгол чорнокрилий…
Вислизнула з рук бруківка.
Україно, рідна мати!
В нас – тебе не можна вбити,
Бо за тебе – нам вмирати,
І, заради тебе, - жити!!!