Відкрийте душі...

Відкрийте душі...
Старе лахміття
Ганебно - сіре
Ще не зотліло
В пух і прах.
Ми грішні діти
Сліпоі віри -
Та б’ється в тілі
Крилатий птах.
Гірка спокута,
Безсонні ночі -
Ведуть в атаку
Крізь прах століть.
Душа закута
На волю хоче,
Щоб білим птахом
У вись злетіть.
Я сміло рушу
Крізь сором блазнів,
Крізь роки болів -
У світлий день!
Відкрийте душі, -
Вони не в’язні
Чужоі волі,
Чужих ідей…